MULTI-POTENTIALITEIT, of anders gezegd, onze vele DIENSTEN...

  Multi-potentialiteit beschrijft de aanpak die we hebben op de dingen.
We zijn geen dwazen van één handel, maar combineren verbeelding en expertise met een creatieve aanpak die zich uitstrekt buiten onze comfort zone om dingen voor elkaar te krijgen. Als dit betekent weg langs de bloemen domein (als je wilt dat we, natuurlijk) zo…
We kunnen doen wat je ons vraagt te doen, of het is tijdens gelukkige momenten in je leven of in een rouw reeks verdriet. We kunnen tegemoet komen aan tijdelijke locaties of langdurige afspraken, geplande evenementen of last-minute-oproepen.

GET NEWS FROM US

en. Ontvang het laatste nieuws en updates Vandonink-Roosen ‘ Floral Artists ‘

I'd like to know everything that's going on
I'm only interested in the workshops

OUR PRICING

‘ Hoeveel kost het? ‘ is misschien wel de meest terugkerende vraag ooit en het moeilijkst te beantwoorden.

Hoe groot zijn uw verlangens? Wat kan uw budget zijn? Wil je een salade of een 6-gangen menu? We kunnen u adviseren over de zaak, maar het beste is om ons een indicatie te geven waar u naar toe wilt gaan. Het bespaart tijd voor iedereen en laat meer stroom voor het creatieve proces.

Ben je flexibel? Of heb je aangedrongen op het hebben van bloemen die alleen te vinden zijn op de hoogste berg? We weten soms wat je graag zou willen hebben en wat haalbaar is, is niet Rime. Gelukkig zijn we gekwalificeerde professionals die weten wat ze doen. Geef ons wat Slack en we komen met de perfecte decoratie-binnen uw budget.

Uw tevredenheid is immers onze publiciteit; o)


“Een cynicus is een man die de prijs van alles kent, maar de waarde van niets.”

(

Oscar Wilde

)